indexsite.nl
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Aantal gebruikers tankkaart blijft toenemen

Gemakkelijk en snel tanken doe je met een tankkaart, ideaal als je lange afstanden aflegt en regelmatig bij het tankstation staat met je auto. Maar hoe werkt zo'n tankkaart nou eigenlijk? En wat zijn de voordelen van tanken met een tankpas?

Wat is een tankkaart?
Een tankpas is een pasje ter grootte van een pinpas waarmee u betaalt na iedere tankbeurt. U kunt hiermee alle brandstofsoorten tanken bij verschillende tankstations, waardoor u geen beperkingen hebt met de pas. Met deze kaart kunt u bij ruim 2.000 tankstations in Vlaanderen terecht. Komt u ook nog veel in Nederland of Luxemburg? Maakt u zich dan geen zorgen, want ook hier kunt u terecht met de handige tankkaart Benelux. In de hele Benelux zijn er wel 6.000 tankstations. En zelfs als u door heel Europa reist met de auto, is er de tankkaart Europa waarmee u bij ruim 55.000 tankstations in Europa kunt tanken. Met de Europese tankkaart is het ook mogelijk om tolwegen, bruggen of tunnels te betalen.

Hoe werkt een tankkaart?
De pas werkt heel simpel, want na elke tankbeurt rekent u af zoals u ook met je pinpas zou doen. Aan het eind van de maand, of zelfs elke week, krijgt u dan een factuur van al deze tankbeurten. Hierdoor hebt u een goed overzicht van u brandstofuitgaven, Ideaal voor ZZP ers en MKB ers met een leaseauto, maar ook zeer geschikt voor de particulier met een private auto. Daarnaast is betalen met een tankkaart een veilige en snelle manier van betalen. Dankzij de tankpas hoeft u geen bonnetjes meer te bewaren na iedere tankbeurt. Bijkomend voordeel is dat u in de Benelux kunt tanken tegen pompprijzen. Hierdoor kunt u tot wel 10 cent per liter besparen.

Tankkaart voor werknemers en bedrijven
Als bedrijf is het een slimme keuze om uw werknemers te voorzien van een uitgebreide tankpas. Hiermee kunnen ze tanken bij verschillende tankstations en hoeven ze niet naar specifieke tankstations te rijden. Daarnaast is het mogelijk om de BTW terug te vorderen als uw werknemers gebruik maken van een tankpas in naam van het bedrijf. Als laatste is er nog het administratieve voordeel. Dankzij de tankkaart kunt u veel data verzamelen, zoals de kilometerstand, tanklocatie, bedrag en de datum van de tankbeurt. Hierdoor wordt de boekhouding een stuk makkelijker.

Ik beschik over een elektrische auto. Wat nu?
Naast een tankpas is er ook de mogelijkheid voor een laadpas, waarmee u uw elektrische auto gemakkelijk kunt opladen. Met behulp van de app kunt u snel een beschikbaar laadpunt vinden. In Europa zijn er inmiddels 175.000 laadpunten verdeeld over 21 landen te gebruiken met de laadpas, waardoor u verzekerd bent van een compleet netwerk aan laadpunten. Uiteraard kan deze pas ook bij private punten gebruikt worden, zoals aan huis of op kantoor.

Voor iedereen die houdt van makkelijk en snel tanken, is de tankkaart dus de ideale uitkomst. Kies voor de tankkaart en krijg goed inzicht in uw brandstofkosten en maakt u zich geen zorgen meer over de administratie van de auto. Eenvoudig en overzichtelijk.

E-mail: info@jibd.nl


Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz