indexsite.nl
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Sebastien Izambard (Il Divo): nieuw pop solo album We Came Here to Love nu uit

“Als deel van Il Divo was een geweldige kans voor mij om de wereld te zien en alle verschillende soorten muziek te leren kennen”, zegt Seb Izambard, tenor. “Dit album ligt zo ver van alles wat mensen van mij verwachten. Ik wilde een kant van mezelf laten zien die niets te maken heeft met Il Divo. Ik was eerst een pop artiest, iets wat ik opnieuw wilde doen omdat het 20 jaar geleden was, en het juiste moment in mijn leven is nu aangebroken. Ik heb veel van de liedjes mee geschreven en ik ben zo blij dat mensen ze nu kunnen horen.”

Op het album staan 11 originele songs, geschreven of mee geschreven door Seb, die getuigen van zijn eclectische invloeden van The Weeknd en Coldplay tot James Blake en Adele, van pop en dance tot de klassieke crossover waarmee hij bekend werd.

De in Parijs geboren artiest begon gitaar en piano te spelen als kind, en zijn liefde voor muziek vond er zijn oorsprong. “Muziek werd mijn voedsel, mijn therapie en mijn redder”, zei Seb. Hij bracht zijn debuutalbum uit in het jaar 2000 voor hij Il Divo vervoegde in 2003. De groep werd meteen een van de meest populaire crossover bands aller tijden en verkocht meer dan 30 miljoen platen.

We Came Here to Love is wereldwijd verkrijgbaar via alle grote online platformen (iTunes, Google Play, Spotify) en in België via Fnac en de Standaard Boekhandel.

E-mail: anne-lies@sebastienizambard.com


Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz