indexsite.nl
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Loodgieter Gent verwacht veel drukte bij slecht weer

De herfst en winter zijn doorgaans de drukste seizoenen voor loodgieters. Ook voor de komende periode verwacht de loodgieter in Gent veel drukte door het slechte weer wat voor de deur staat. Door de grote hoeveelheid neerslag in deze seizoenen krijgen woningbezitters regelmatig met lekkages in huis te maken. Daarbij kunnen de leidingen tijdens de vorstperiode in de winter bevroren raken, met alle gevolgen van dien. Denk bijvoorbeeld aan het knappen van de leidingen, doordat het water in de leidingen bevriest tijdens de vorstperiode en als gevolg daarvan uit zal zetten.

Om de kans op dergelijke complicaties zo klein mogelijk te maken, wordt het door loodgieters sterk aangeraden om tijdig de hulp van een loodgieter bij jou in de buurt in te schakelen. De loodgieter kan het leidingnetwerk controleren en leidingen naar buitenkranen voor je afsluiten.

Lekkages in de herfstmaanden
Tijdens de herfst kunnen vervelende lekkages in huis ontstaan. Vaak is dit het gevolg van takken en kleine steentjes die tegen de dakbedekking slaan, waarbij gaatjes of scheurtjes in de dakbedekking kunnen ontstaan. Doordat de bron van een lekkage erg lastig te achterhalen is, blijkt de hulp van de loodgieter in Gent vaak onvermijdelijk. De loodgieter beschikt over specifiek gereedschap, waarmee de bron van een lekkage relatief makkelijk te vinden is. Nadat de bron van een lekkage gelokaliseerd is, zal een loodgieter direct voor een passende oplossing zorgen. Vaak is dit het dichtbranden van de gaatjes of scheurtjes in de dakbedekking. In het ergste geval moet een deel van de dakbedekking vervangen worden.

Een bevroren leiding voorkomen
Om de kans op bevroren leidingen tijdens de winter te verkleinen, is het sterk aan te raden om de leidingen naar een buitenkraan af te sluiten tijdens deze maanden. Mocht het je niet lukken om dit zelf te doen, dan kun je hier de hulp van een loodgieter voor inschakelen. Een loodgieter heeft de leidingen vaak binnen een korte tijd voor je afgesloten.

E-mail: brittmeeuwsen@gmail.com


Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz