indexsite.nl
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Sixpacks gecombineerd met paardenkracht op een kalender

Twaalf knappe mannen schitteren op de Horse and Hunk kalender voor 2017.De Horse and Hunk kalender wordt dit jaar voor de achtste keer uitgegeven en is nu ook in België te verkrijgen.

De modellen zetten zich belangeloos in voor het goede doel Brooke Hospital for Animals. Deze stichting helpt om paarden en ezels gratis medische hulp te geven in landen zoals Egypte en Pakistan. Hulp is hard nodig want als het dier niet kan werken dan heeft het gezin geen inkomsten. Brooke Hospital for Animals zorgt dat het dier weer gezond wordt en geeft voorlichting over de verzorging.

De initiatiefneemster Fianne Imminga is zeer trots op het resultaat: Dit jaar hebben we weer veel variatie aan modellen. Zo zit er altijd een leuke man bij. Mocht de man niet bevallen is er gelukkig nog een paard om naar te kijken. De foto’s zijn wellicht pikant maar zeker niet aanstoot gevend of ordinair.

De hunks hebben behoorlijk wat doorzettingsvermogen en geen angst. Model Jochem Westerhof had wel een erg groot paard waarmee hij op de foto mocht. Dat het lastig is om zo’n groot paard in bedwang te houden werd snel duidelijk, af en toe ging het paard zijn eigen gang en kon Jochem trekken aan het touw maar werd hij gewoon meegetrokken.Naast doorzettingsvermogen en geen angst is het belangrijk dat je er goed uit ziet om op de kalender te komen. Hunk Wayne Siebenga, uit onder andere Ex on the beach, mocht op een steigerend paard zitten. Zijn enorme spierballen noemt hij zijn guns. En die zijn goed te zien op de foto!
De actiefoto van model Hein van de Brand is heel bijzonder. Hein zit in een stuntteam en kan daardoor onder, achter en naast het paard hangen én even lachen naar de camera. Knap!

Nieuwsgierig geworden naar de Horse and Hunk Kalender? neem een kijkje op de website:
www.horseandhunk.be

E-mail: info@horseandhunk.be
Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz