indexsite.nl
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Nieuwe NutraSkin Collagen Drink voor anti-aging van binnenuit

Veel mensen zijn zich bewust van het feit dat huidverzorging het meest effectief is als je zowel de binnen- als de buitenkant aanpakt. NutraSkin introduceert een Collagen Drink, een innovatieve anti-aging drank die rimpeltjes vermindert en de elasticiteit en collageenaanmaak van de huid stimuleert. Hiermee wordt zonder ingrijpende methoden een verjongingseffect bereikt.

NutraSkin past in de trend dat mensen op natuurlijke wijze een verjongingseffect willen bereiken. Geen ander uiterlijk, maar de net wat gladdere, uitgeslapen versie van jezelf. Een dagelijkse dosis NutraSkin vermindert de zichtbare tekenen van het ouder worden. De huid wordt optimaal gevoed en gestimuleerd. Combineer de drank met een goede anti-aging creme voor een verbluffend resultaat.

Innovatieve anti-aging drank
NutraSkin Collagen Drink is een innovatieve anti-aging drank op basis van bioactieve collageen peptiden (merknaam VERISOL). Diverse klinische studies hebben aangetoond dat rimpeltjes daadwerkelijk verminderd worden, dat de elasticiteit van de huid verbetert en dat de lichaamseigen collageenaanmaak een boost krijgt. In tegenstelling tot andere producten bevat NutraSkin een hoge concentratie collageen en is het vrij van kunstmatige additieven en allergenen. NutraSkin bestaat voor 100% uit actieve ingredienten die echt wat doen voor de huid. De Bioactieve Collageen Peptiden uit dit supplement komen na inname geleidelijk in de diepere huidlagen terecht. Studies bevestigen dat dagelijks gebruik van NutraSkin Collagen Drink al na 4 weken leidt tot een merkbaar stevigere huid met minder diepe rimpels. Dit effect was na 8 weken verdubbeld.

Eenmaal daags een dosis anti-aging
NutraSkin Collagen Drink is eenvoudig te gebruiken door eenmaal daags de inhoud van een poedersachet in water, vruchtensap of een smoothie op te lossen. Een paar minuten wachten, goed roeren en de collageendrank is klaar voor gebruik. NutraSkin Collagen Drink is vanaf maart 2016 exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde beautysalons, apotheek en advieswinkel. De consumentenprijs bedraagt 34,95 per 20 sachets.

Begin je dag goed en voeg een glas NutraSkin Collagen Drink toe aan je dagelijkse beautyritueel!

E-mail: info@nutraskin.nl


Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz