indexsite.nl
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Geef de muur een inspirerend uiterlijk met een tekststicker

De trend dit voorjaar is om de kamer een nieuwe look te geven met een muurtekst

Elk seizoen heeft zijn eigen trends voor de inrichting van een kamer. Voor dit voorjaar geeft Muurstickerspecialist.nl aan dat tekststickers d? mode zijn om een muur mee om te toveren. Stickers zijn een handige en snelle manier om een nieuwe look in huis te halen. Hierdoor wordt het heel makkelijk gemaakt om bij de laatste trends aan te sluiten. En door het brede aanbod van tekst stickers is er voor elke stijl een passende sticker te vinden.

Inspirerende teksten, quotes van beroemdheden, spreuken en gezegdes om de dag goed mee te beginnen; het behoort allemaal tot de mogelijkheden bij Muurstickerspecialist. De tekst stickers zijn zeer passend voor elke kamer in huis. De slaapkamer wordt nog meer een relaxruimte door deze te verfraaien met een ontspannen muurstekst die iedereen een goede nacht toewenst, in de kinderkamer passen leuke spreuken of zinnen uit kinderliedjes en in de gang komt natuurlijk een sticker om iedereen welkom te heten. Daarnaast zijn er ook allerlei stickers die mooi tot hun recht komen in de woonkamer. Creeer een andere look met een muursticker over familie en vriendschap of plak een inspirerende quote op voor dagelijkse motivatie. En muurteksten van recepten lijken speciaal gemaakt te zijn om de keuken een extra tintje te geven.

Tekst stickers op kantoor
Muurteksten zijn niet alleen geschikt om diverse kamers in huis mee te decoreren, maar ook voor in kantoren en bedrijven zijn ze zeer bruikbaar. Hierbij valt te denken aan een inspirerende quote voor in de vergaderzaal, een uitnodigende tekst bij de receptie of ontvangstbali en in de bedrijfskantine staat een leuke tekst over koffie heel mooi.

Over Muurstickerspecialist.nl
Met een interieursticker krijgt een kamer of kantoor snel en makkelijk een nieuwe, persoonlijke look. Muurstickerspecialist.nl geeft allerlei ide?en om een muur te decoreren en restylen. Het brede assortiment bestaat uit muurstickers in diverse categorie?n waardoor er voor elke kamer een passend ontwerp te vinden is. De stickers worden gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit vyniel, waardoor ze kleurvast zijn en een levensduur van een paar jaar hebben. Maten en kleuren van de stickers kunnen gepersonaliseerd worden zodat de sticker perfect in het interieur past. Op www.muurstickerspecialist.nl is meer informatie te vinden en de uitgebreide collectie te bekijken.

E-mail: info@muurstickerspecialist.nl
Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz