indexsite.nl
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Mineralen-, edelstenen- en fossielenbeurs IMRA

Schittering in Kinepolis Antwerpen

De Academie voor Mineralogie (ACAM) vzw organiseert op zaterdag 27 februari 2016 van 12u tot 18u en zondag 28 februari 2016 van 10u tot 17u30 haar internationale mineralen-, edelstenen- en fossielenbeurs IMRA 2016. Het gebeuren vindt plaats in het Event Center van KINEPOLIS (Zaal Hollywood), Groenendaallaan 394, ANTWERPEN. Bereikbaar met tramlijn 6.

Door zijn grote verscheidenheid aan mineralen, fossielen, edelstenen, sieraden, kunstvoorwerpen, instrumenten, gereedschap en vakliteratuur is deze beurs beslist de moeite waard. IMRA 2016 zet de deuren niet alleen open voor specialisten ter zake. Iedereen die beroepshalve of vanuit liefhebberij met deze tak van de natuurwetenschappen te maken heeft, voelt zich erdoor aangetrokken. Ook de toevallige bezoeker raakt ongetwijfeld geboeid door die fascinerende wereld van mineralen, door die wonderbaarlijke pracht aan kleuren en kristalvormen... Ook juwelen met mineralen en fossielen schitteren in alle pracht.

Tijdens de beurs kan men ook nu weer gratis zijn edelstenen op hun echtheid laten onderzoeken (voor zover men aan de vraag kan voldoen). Kinderen mogen zelf aan de slag bij de demonstraties fossielen prepareren.

Bezoekers kunnen gratis deelnemen aan de wedstrijd om een mooi mineraal te winnen. In het cafetaria zijn broodjes en drank verkrijgbaar.

Inkom 4 per persoon - kinderen tot 12 jaar gratis. Gratis parking.

Wie meer inlichtingen wenst over deze beurs kan hiervoor best contact opnemen met Suzy Hofmans, Tel.03/569 01 75, GSM: 0496-14 65 03 of per E-mail: suzy.hofmans@telenet.be - beursinfo@acam.be website: www.acam.be

E-mail: suzy.hofmans@telenet.be
Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz