indexsite.nl
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Online stemtraining Ad-voice draagt bij aan effectiever en gezonder stemgebruik

Oldenzaal, 17 november 2015: Voor iedere professional die intensief gebruik maakt van zijn of haar stem is er nu een eenvoudig toegankelijke online training beschikbaar. Met de training leren cursisten hun stem effectiever te gebruiken: met meer overtuigingskracht en op een gezondere wijze.

De nieuwe stemtraining is uniek in zijn soort en een initiatief van Debby Mureau, stem- en presentatiecoach, paramedisch stemtherapeut en oprichtster van Ad-voice. Mureau traint presentatoren, cabaretiers, DJs, politici en sales- en business professionals op het gebied van professioneel, succesvol en gezond spreken. Ook bedrijven die intensief te maken hebben met klantcontact, hospitality en professionele communicatie maken gebruik van de diensten van Mureau.

Professionals worden in hun loopbaan op allerlei vlakken getraind en geschoold, zegt Mureau. De kwetsbaarheid van onze stem ontdekken we pas als hij minder goed functioneert. In contactcenters en in het onderwijs hebben veel professionals te maken met stemklachten. Werkgevers onderschatten stem-gerelateerd ziekteverzuim. Mureau, die zelf ook stemacteur is en daarnaast zingt en zangers coacht, heeft in de training expliciet aandacht geschonken aan gezond stemgebruik. Met een stemtraining kunnen mensen hun stem gezonder en effectiever inzetten. Dat laatste is van belang wanneer het gaat om overtuigen en beinvloeden bijvoorbeeld bij sales- en servicegesprekken, waar effectief stemgebruik bijdraagt aan zowel klantbeleving als conversie.

De training is overzichtelijk opgebouwd en bestaat uit 18 onderdelen: beginnend bij kennis over de stem, over spraak, het gezond houden van je stem en overtuigden en beinvloeden met je stem. De training biedt ook inzicht in gezonde stemontwikkeling en helpt bij het oplossen van klachten zoals heesheid of het wegwerken van je accent of dialect indien nodig. Door de modulaire opbouw is de training goed toepasbaar voor verschillende soorten professionals die intensief gebruik maken van hun stem. De training is interactief van opzet en bevat vragen en opdrachten met de webcam en opdrachten op basis van telefoongesprekken. Ook is er de mogelijkheid van persoonlijke feedback van Mureau.

De online training is ontwikkeld samen met onderwijskundige experts van Studytube, een platform voor online trainingen. Onderwijsprofessionals of werknemers van bijvoorbeeld contactcenters kunnen de training in daluren tijdens het werk volgen of thuis. Opleiders of managers kunnen op Studytube zien hoe hun cursisten de opleiding doorlopen. De training duurt totaal circa 3 uur, maar is modulair te volgen. De training is toegankelijk via
Stemtraining: gezond en overtuigend spreken.

Over Ad-Voice en Debby Mureau
Debby Mureau is stem- en presentatiecoach, paramedisch stemtherapeut en oprichtster van Ad-voice (1995). Zij traint presentatoren, cabaretiers, DJs, politici en sales- en business professionals op het gebied van professioneel, succesvol en gezond spreken. Ze is spreker en trainer bij overheden en bedrijven op het gebied van klantcontact, hospitality en professionele communicatie. Mureau schrijft een maandelijkse column in Zingmagazine, is vraagbaak als stemspecialist voor Gezondheidsplein.nl en staat ook zelf regelmatig op het podium met haar eigen band. Daarnaast leent ze haar stem aan commercials en AV-producties. Zie www.ad-voice.nl

Over Studytube
Studytube is een oplossing voor online leren waaronder een bibliotheek met meer dan 130 competentiegerichte online trainingen waarmee kennis, vaardigheden en gedrag worden getraind.
Alle trainingen zijn door erkende experts in samenspraak met de onderwijskundigen van Studytube ontwikkeld. Zie www.studytube.nl

E-mail: info@ad-voice.nl


Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz