indexsite.nl
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Nieuw online platform Salino verzamelt de mooiste zalen in Vlaanderen

Salino.be is een nieuw online platform dat een overzicht biedt van de mooiste zalen in Vlaanderen.

Op zoek naar de perfecte vergaderzaal voor uw volgende meeting? De trouwzaal waar u zich uw droomhuwelijk kan inbeelden? Of de feestzaal die zich perfect leent tot een speciale gelegenheid? Dankzij Salino vindt u alle trouwzalen, feestzalen en vergaderlocaties terug op een handig online platform. Zoeken kan per regio, maar ook volgens uw persoonlijke zoekcriteria. Een kaart stelt alle locaties geografisch voor, zodat u in een oogopslag kan zien welke de interessantste zijn voor uw specifieke plannen.

Of u dus nog snel een plek zoekt om last-minute een afspraak met een klant te laten doorgaan, of ruim op voorhand de ideale plek wilt vinden om een evenement te organiseren: bij Salino vindt u gegarandeerd de ideale zaal. Kan u nog niet kiezen? Sla dan enkele locaties op onder uw Favorieten, en stuur later gemakkelijk een offerteaanvraag door aan uw selectie favoriete zalen.

Start je zoektocht naar de perfecte locatie op Salino.be.

E-mail: diego@onetouchbvba.be


Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz