indexsite.nl
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Al 1000 patienten voorgoed verlost van overmatig zweten

Op woensdag 10 juni 2015 is in de Da Vinci Clinic in Beerse de 1000e patient in de Benelux behandeld met miraDry. miraDry is een veilige, door de FDA goedgekeurde behandeling, waarmee een blijvende oplossing wordt geboden voor overmatig zweten onder de oksels. In een klinische studie ervaren patiënten een gemiddelde vermindering van 82% van het zweet in de oksels. De resultaten zijn direct na de behandeling merkbaar.

Blijvend resultaat
De Da Vinci Clinic biedt als één van de eersten in Vlaanderen de miraDry behandeling aan tegen overmatig zwetende oksels (ook wel hyperhidrose genaamd). Deze behandeling is, in tegenstelling tot Botox, blijvend effectief en wordt al jaren met veel succes in Amerika uitgevoerd. Meer dan 90% van de patienten geeft aan tevreden te zijn op de recensiesite Realself.com. Dermatoloog Heykants van Da Vinci Clinic: Voor de Da Vinci Clinic is de miraDry behandeling een zeer welkome uitbreiding van onze dienstverlening. Inmiddels hebben we veel tevreden patienten behandeld, die nu voorgoed zijn verlost van overmatig zweten onder de oksels.

Klinieken
In Vlaanderen is de behandeling verkrijgbaar bij:
Dr. Rudolf Vertriest, Gent
Da Vinci Clinic, Beerse
Skin Imperium Dr. Dierickx, Boom
Swave, Antwerpen
Dermatologie Gent, Gent

Voor meer informatie bezoek onze website: miradry.careHet bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz