indexsite.nl
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Nieuwe Rollei eGimbal stabilisator: nooit meer wazige opnames

Eindhoven, 28 augustus 2014 : De Duitse camerafabrikant Rollei voegt een nieuw type elektronische stabilisator toe aan haar productportfolio. De eGimbal G1 is de lichtste en kleinste elektronische stabilisator op de markt voor de GoPro Hero 3 en 3+. Ruige actieshots tijdens het sporten of rustige beelden van de natuur; de eGimbal G1 zorgt ervoor dat de camera continu waterpas blijft filmen en corrigeert automatisch alle onbedoelde bewegingen. De stabilisator is eenvoudig aan een helm of mogopod te bevestigen, maar leent zich ook goed voor handheld filmen.

De eGimbal G1 van Rollei weegt slechts 160 gram en is daarmee lichter dan andere stabilisators. De hellingshoek van het bereik strekt zich uit van maximaal 45 graden naar boven tot 110 graden naar beneden en is eenvoudig te bedienen via een handige draaiknop. De automatische corrector heeft een draaihoek van 125 graden van links naar rechts. Zo garandeert de Rollei eGimbal rustige opnames vanuit een breed perspectief.

Andere functionaliteiten van de Rollei eGimbal G1 zijn:
- Aluminium legering en plastic elektronica
- Borstelloze electromotor (deze zijn compact, krachtig en energiebesparend)
- Accu van een GoPro (looptijd van maximaal 75 minuten)
- In drie seconden klaar voor gebruik

De Rollei eGimbal G1 is geschikt voor de GoPro Hero 3 en 3+ camera?s en is vanaf september te koop voor een adviesprijs van 329,00. Meer informatie over de eGimbal G1 op www.rollei.com

--------
Over Rollei:
Het van oorsprong Duitse Rollei is opgericht in 1920 en heeft als doelstelling om fotografie voor iedereen toegankelijk te maken. Rollei is al meer dan 90 jaar actief op de fotografiemarkt en is momenteel actief in meer dan 20 landen in Europa. Rollei claimde haar wereldwijde reputatie als fabrikant van hoogwaardige camera?s met de twin-lens Rolleiflex. Het huidige assortiment omvat digitale camera s, action cams, camcorders, statieven en accessoires. Voor meer informatie: www.rollei.com

Meer informatie:
Marcommit PR
Laura Rijks
035-5822730
E-mail: rollei@marcommit.nlHet bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz