indexsite.nl
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Haags Open Snooker Toernooi 2014

Groots open ranking snookertoernooi van Nederland in de Hofstad.

In de weekenden van 6, 7, 13 & 14 september 2014 zijn er 4 spannende dagen in aantocht. Er wordt weer gestreden wie de beste snookerspeler is tijdens het Haags Open 2014 in Den Haag.

Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door de oudste snookervereniging van Nederland, de Haagse Snooker Club (HSC) en haar huidige speellocatie Delta Pool en Snooker Centrum aan de Ammunitiehaven 751-757 (vlakbij het CS Den Haag). Alle spelers, welke tijdens de kwalificatierondes op 6 & 7 september een plaats willen bemachtigen voor het hoofdtoernooi, moeten het dit jaar opnemen tegen internationale toppers uit Vlaanderen en Engeland. Tevens is de gehele Nederlandse snookertop aanwezig.

De opzet van het toernooi is zeer geschikt voor recreatieve snookerspelers. Naast het hoofdtoernooi op zondag 14 september is er namelijk een B-toernooi op zaterdag 13 september, waar niet geplaatste spelers voor het hoofdtoernooi alsnog een mooie zege kunnen behalen.
Voor de jeugd tot 18 jaar wordt er een apart (gratis) toernooi georganiseerd op zaterdag 13 september.

Inschrijven voor het toernooi kan nog tot en met 3 september 2014 op Haags Open

E-mail: haagsesnookerclub@hotmail.comHet bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz