indexsite.nl
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Alles wat je moet weten over tarot

Tarot is een waarzeggerij met kaarten. Dit betekent echter niet dat het op orakels lijkt. Het heeft een goed ontwikkelde structuur en bestaat uit twee grote groepen kaarten: de arcana en de bladen. Als je geïnteresseerd bent, lees dan verder.

Hoe een tarotlezing werkt
Tijdens een tarotleessessie moet je een paar stappen volgen. Eerst schud je de kaarten en denk je na over de vraag die je wilt stellen. Daarna kies je, afhankelijk van de trekking, kaarten. De persoon die verantwoordelijk is voor de trekking zal de boodschappen lezen die uit jouw kaarten naar voren komen. Om fysieke en mentale ontspanning te bevorderen, mag je de sfeer voor en tijdens de reading niet verwaarlozen. Je kunt dit doen door kaarsen in de kamer te plaatsen.

De verschillende soorten tarotdekken
Er zijn vier soorten tarotdecks:
- De Tarot van Marseille is de bekendste. De grote arcana richten zich vooral op zelfkennis.
- De Etteilla tarot, waarvan de grote arcana boodschappen van spirituele aard citeert.
- De Boheemse tarot of Papus tarot, die zijn inspiratie haalt uit de verschillende culturen van de wereld.
- De Wirth tarot, waarvan de eerste versie dateert uit 1889 en de tweede uit 1926, die geïnspireerd is op middeleeuwse tarotkaarten.

Je eigen lezing doen
Van de vele tarot lezingen die beschikbaar zijn, zijn de meest voorkomende de online lezing en de kruis lezing.
Bij de online trekking moet je over het algemeen 3 kaarten trekken: de eerste kaart gaat over het verleden, de tweede over het heden en de derde over de toekomst.
In het geval van de Kruistrekking krijgt degene die trekt 4 kaarten. De linker kaart staat voor jou, de rechter kaart staat voor de problemen die je tegenkomt, de bovenste kaart staat voor een obstakel dat je op dit moment tegenkomt en de onderste kaart staat voor wat dit obstakel zal veroorzaken. De middelste kaart wordt beoordeeld als een synthese.

De betekenis van de kaarten kunt u ook opzoeken op de volgende websites:
Tarot cards explanation
Bedeutung Tarotkarten
Signification des cartes de tarot

Waar kan ik tarotkaarten krijgen?
Als je een tarotspel wilt kopen, kun je rechtstreeks naar een boekwinkel of spellenwinkel gaan. Je kunt tarotkaarten ook online vinden. Zoek gewoon even op Amazon. Welke kaarten je ook kiest, het belangrijkste is dat je vertrouwen hebt in de antwoorden die het deck je kan geven.

Je hebt niet altijd tarotkaarten nodig om een lezing te doen. Het enige wat je hoeft te doen is online sites bezoeken. Je kunt het vooral proberen op tarotcardsexplained.com. De afdrukken zijn gratis. Als je twijfels hebt, kun je natuurlijk besluiten om een afspraak te maken met een tarot specialist.

Kortom, je hebt het vast begrepen: tarotlezingen kun je zelf doen. Je moet alleen de tijd nemen om naar jezelf te luisteren, zodat je je weg kunt vinden in je vragen.
Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz